Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014


ΕΥΚΟΛΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Το έφτιαχνε η μαμά μου και τρελαινόμασταν όλοι στο σπίτι. Είναι ευκολο και γρήγορο! Ιδανικό ακόμη και για τούρτα γενεθλίων αν αντικαταστήσετε το νες με κακάο.

ΥΛΙΚΑ

1 Alsa top 220 γρ(μεγαλο κουτί)
1 μπουκάλι γάλα
1 πακέτο τυρι Φιλαδέλφεια
3 αβγά
1 βανίλια
1 φλ. τσ. άχνη
2 πακέτα σαβαγιαρ
1 φλ.τσ. νερό με μία κουταλιά νες καφέ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το γάλα (δεν βάζουμε όλο το μπουκάλι, αφήνουμε περίπου 1/4 του φλυτζανιού) με την Alsa top και την άχνη. Προσθέτουμε τη βανίλια το Φιλαδέλφεια, τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Παίρνουμε τα σαβαγιαρ και τα βουτάμε στον καφέ. Τα στρώνουμε σε στρογγυλό ταψάκι που ανοίγει και από πάνω ρίχνουμε την μισή κρέμα. Κάνουμε ακόμη μία στρώση με σαβαγιαρ και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Απλώνουμε από επάνω τριμμένο νες και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σταθεροποιηθεί (περίπου 2 ώρες). Βγάζουμε την τιραμισού και κόβουμε κομμάτια....απολαμβάνουμε!!! Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου